Blog: Tijd over….

Tijd over….

 

Het is zeven uur en de wekker gaat. Ik hoor mijn mannetje al een beetje wakker worden.

Hij lag gisteren vroeg op bed, dus hij is nu lekker uitgeslapen.

Ik loop naar zijn kamer en hij zegt tegen mij: “Mama, weet je waar ik over heb gedroomd? Dat ik kan fietsen zonder zijwielen!” Prachtig, de manier waarop hij dat vertelde. Opfrissen ,ontbijten en hup naar school.

Tegen 2 uur loop ik naar school om hem weer op te halen. Als hij naar buiten komt wil hij graag met een vriendje spelen. Ik heb stiekem geen zin om een vriendje bij mij thuis te hebben.

Dus ik vraag “Met wie wil je spelen dan?” Hij wijst het jongentje aan en laat ik dat jongentje nou niet zo’n fijn jongentje vinden.. Maar goed, mijn mening speelt daar niet in mee, dus ga ik even naar de moeder van het vriendje toe. Zij geeft aan dat haar zoontje de vorige keer bij ons is geweest, dus mijn mannetje mag nu wel bij hun thuis spelen. We spreken af hoe laat ik mijn mannetje weer ophaal en zo heb ik onverwachts de middag vrij. Ik was nog niet toegekomen om naar de bibliotheek te gaan, dus stap ik op de fiets richting de bibliotheek.

Ik heb een boek voor mezelf gevonden en kijk nog even tussen de boeken voor kinderen. Uiteindelijk neem ik een aantal leuke boekjes mee over piraten, ridders en draken. Wanneer ik mijn mannetje weer heb opgehaald, liggen er een aantal boekjes thuis op hem te wachten. Hij was helemaal blij en begint direct er door heen te bladeren. Het is zo leuk om hem dat te zien doen, het lijkt net alsof hij ze per bladzijde leest. Mijn mannetje is weer zoet, en zo kan moeders lekker rustig gaan koken.

boeken

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)