De maand april: Healthy lifestyle! Blog #3

April, de zomer komt dichterbij – Geschreven door S-OJO medewerker Loes
11 april 2016

April. De maand waarin de zomer weer een stukje dichterbij is, de paaseieren allemaal opgegeten zijn en de sportscholen overuren draaien omdat we weer actief gaan sporten om bikini klaar te zijn. Sporten is goed voor je humeur, je gezondheid en je kan het zelf zo leuk maken als je wil. Vind je dansen leuk? Dan ga je dansen! Ben je meer fan van de sportschool? Dan kun je daar een abonnement nemen!

Ik heb gekozen voor een abonnement bij de sportschool. Mezelf naar de sportschool krijgen is de grootste taak, maar ik kom er nu achter hoe fijn ik sporten ook alweer vind. Ik krijg er energie van en voel me goed na het sporten. Mijn steven is om dit 2 à 3 keer te week te doen. De ene keer ga ik alleen en de andere keer ga ik gezellig met een vriendin en volg ik een groepsles. Natuurlijk zijn er weken bij waar ik totaal geen zin en motivatie heb, maar dan herinner ik mezelf aan het feit dat als ik eenmaal omgekleed ben en op de fiets zit naar de sportschool, het ook wel weer meevalt. Op die momenten ben ik extra trots op mezelf dat ik gesport heb.

Nou kom ik over als een ‘’health freak’’, maar mijn tweede liefde is eten. Vooral pizza is bij mij erg geliefd. Over het algemeen let ik er wel op dat ik goed en gezond eet, zodat pizza niet iets is dat wekelijks op mijn menu staat. Wel beloon ik mezelf met lekkere dingen, dit om het sporten en goed eten wel leuk te houden. Chocolade blijft ook een guilty pleasure natuurlijk..

Genoeg over mij! Deze maand zal bij het S-OJO ook in het teken staan van healthy lifestyle. Zo gaan we een middag salsa dansen, hebben we een gezonde lunch gepland en doen we bij de jonge moeder en 23+ groep leuke en informatieve activiteiten die hiermee te maken hebben. Het ouder-kind zwemmen deze maand sluit hier ook perfect op aan!

Groetjes!

AO8SMKGOI4

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)