Nieuwsflits week #24

Nieuwsflits week 24

Het jaar loopt bijna ten einde maar ook afgelopen week stonden er weer verschillende activiteiten op het programma bij het S-OJO. Voor de dames van de 23+ stond er in samenwerking met het Friesland College een kookworkshop op het menu. Er waren 6 jonge ouders aanwezig en nadat er een korte presentatie werd gegeven over gezonde voeding werden de ouders aan het werk gezet. Inclusief de werknemers van het S-OJO werden er vier groepjes van 2 gemaakt. Elk groepje was verantwoordelijk voor een gang van het 4-gangenmenu wat later gezamenlijk werd geconsumeerd.

Op donderdagavond was er ook een zwangerschap cursus waarbij 7 ouders bij aanwezig waren, dit keer hebben we het gehad over de manier waarop je wee├źn kunt opvangen en hebben we ontspanningsoefeningen gedaan.

Bij de oppas deze week werd er creatief gedaan, de kindjes hebben namelijk een afscheidscadeau geverfd voor de aftredende manager Anneke.

Tot slot was er vrijdag de jonge moedergroep hierbij waren vijf zwangere dames aanwezig en 3 jonge moeders met hun kind. Deze ochtend is iedereen creatief bezig geweest.

anneke

Foto 1: Anneke neemt haar cadeautje in ontvangst

Anne Marie en Julia

Foto 2: Verven voor het cadeautje, het kriebelde wel een beetje!

kookworhsopFoto 3: Kookworkshop op het Friesland College

 

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)