Wethouder Thea Koster opent Stedelijk Ontmoetingscentrum Jonge Ouders

Op donderdag 15 januari 2015 vond de feestelijke opening plaats van het Stedelijk Ontmoetingscentrum. Wethouder Thea Koster verrichtte de openingshandeling.

Redenen
Er waren verschillende redenen voor de feestelijke opening. Het was de start van een nieuw en veranderd ondersteuningsaanbod voor jonge ouders en de nieuwe co-creatie tussen Welzijn Centraal, Het Buro en het Ontmoetingscentrum ‘Jonge ouders’ vanuit een stedelijke integrale aanpak voor jonge ouders.

Vanaf 1 januari is de Gemeente Leeuwarden verantwoordelijk voor bijna alle ondersteuning aan mensen. De ondersteuning aan jonge ouders valt ook binnen dit takenpakket. Gemeente Leeuwarden zet in op een stedelijke aanpak voor jonge ouders in samenwerking met diverse partijen in aanvulling op de wijk- en schoolgerichte aanpak. Ze ziet het belang voor preventieve ondersteuning aan deze specifieke doelgroep.

In augustus 2014 hebben de drie organisaties het nieuwe pand aan de Marowijnestraat 14 – 18 betrokken. Tevens bestaat het Ontmoetingscentrum vijf jaar. In deze vijf jaar is er een flinke ontwikkeling door gemaakt en veel jonge ouders zijn ondersteund.

Het Ontmoetingscentrum is heel trots op deze ontwikkelingen en heeft daarom gekozen voor een officiële opening.

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)